Ford Nugget

De Ford Nugget van Westfalia is de ideale reispartner. Vanwege zijn wendbaarheid en praktische omvang is de Nugget ook geschikt voor dagelijks gebruik of uitjes met het gezin. Het model dat geproduceerd is tussen 2002 en 2013 staat bekend om het 3-kamer-concept en ruimtelijke opzet met vijf zitplaatsen en vier ruime slaapplaatsen.

De ideale inrichting

De Nugget is beschikbaar met hefdak en hoogdak. Het geïsoleerde hoogdak biedt u een indrukwekkende ruimte. Zo heeft u over de hele camper sta-oppervlak. De hefdak variant biedt ruimte en stahoogte bij een opengeklapt dak. Bij een gesloten dak is de hefdak Nugget juist erg compact. De indeling van de Ford Nugget is zeer praktisch. De achterbank biedt de mogelijkheid om drie personen mee te nemen. Deze zitbank bouwt u eenvoudig om tot een groot bed. Samen met het extra brede bovenbed biedt de Nugget de mogelijkheid om met vier volwassenen te slapen in de camper. Daarnaast is de camper ook geschikt voor daguitjes, recreatiemogelijkheden en aangename vakanties in het voorjaar, najaar of zelfs de winter.

Ford Westfalia Nugget Hefdak

De voordelen van een hefdak
  • Camper heeft het uiterlijk van een 'gewone' bus.
  • Geeft het ultieme tent en kampeer gevoel.
  • Het bovenbed is een vast bed wat omhoog en omlaag gezet kan worden

Ford Westfalia Nugget Hoogdak

De voordelen van een hoogdak
  • Direct vaste staruimte over de gehele lengte van het camperdeel.
  • Nog meer kastruimte
  • Ideaal om ook in het voor- en naseizoen comfortabel te kamperen.

Ontdek het 3-kamer concept van Westfalia

Het 3-kamer concept van Westfalia zorgt voor een zeer praktisch ingerichte camper waarvan u volop profiteert. Het 3 kamer-concept is een bestseller die voor een zeer prettige ervaring zorgt!

Westfalia biedt met het 3-kamer concept een ruime zit voor vijf personen. De doorloop naar de keuken (L-keuken op werkhoogte) is op stahoogte en direct via de achterkant én de zijkant van de Westfalia Nugget te bereiken. Verder profiteert u van brede bedmaten en is er veel kastruimte. U heeft een aparte opbergplaats tussen de keuken en de achterkant van de bank waar u bijvoorbeeld uw campingstoelen en buitentafel ruim kunt opbergen. Dit is allemaal zo ingericht zodat dat het zitcomfort niet verloren gaat en u optimaal kunt genieten.

De bestuurdersstoel kunt u volledig draaien. In dit design ontbreekt de keuken achter de stoel, zoals bijvoorbeeld bij het model California of Marco Polo. Daardoor is er ook voor grote personen voldoende zitruimte in de Westfalia Nugget met het 3-kamer concept.